Uren dagen maanden jaren bladmuziek - Dit hou ik uren vol hmmm - 4

Category

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 - Uren dagen maanden jaren bladmuziek

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 1

Span classnews_dt24122017spannbsp018332andr233 hazes het is koud zonder jou k zit hier nu al uren door het raam kijk ik op straat ik weet dat jij niet komt maar ik heb hoop het regent en de druppels ik tel ze op mn raam ik kom niet.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 2

Span classnews_dt05082017spannbsp018332this feature is not available right now please try again later.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 3

Uren in de sportschool alles overdenken voordat ik het at wat resulteerde in 54kg op de weegschaal natuurlijk paste ik alle fashion een stuk makkelijker waardoor winkelen leuk was zag ik er top uit op iedere foto maar ik was diepongelukkig als ik iemand een stuk taart zag eten en ik mezelf dat ontzegde mijn hele dag werd overheerst door het hoofddoel uiterlijk.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 4

ik hou van werken ik kan er uren naar kijken 408 likes ik hou van werken ik kan er uren naar kijken.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 5

Dit doe je in real time dus op het moment dat je bezig bent met het uitvoeren van een opdracht en niet achteraf je werkt online timecounts is dan ook geen programma dat je eerst moet downloaden het is mogelijk om rapporten op te vragen van de gewerkte uren.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 6

ik dacht dat ik dit jaar vakantieuren tekort kwam en dat ik dus overuren zou moeten inzetten voor mijn meest recente vakantie eind oktober maar nu bleek dat een misverstand te zijn met de secretaresse.

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 7

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 8

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 9

Dit hou ik uren vol hmmm - 4 10